Lauri Elias Markkanen "uništio" komšije: Finska izbacila Hrvatsku s Eurobasketa

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa dobro, nista strasno.

Jer jaka utjeha je jucerasnja ZLATNA MEDALJA na Europskom prvenstvu u vaterpolu. Tako se lakse podnese ovo ispadanje :). A da su Finci svemirski odigrali jesu. Boga ti, ne moze niko promasit, ni da hoce... To ulazi sve, i bez bloka, i preko ruke :)), ja mislim da su pokusali zavezanih ociju, isto bi upalo. Moguce cak i glavom sut.

Jel

ovo u hokeju ili šta? Nisam pratio

Ja da sam izbornik, vec odavno ne bih zvao BB-a.

Covjek igra izmedju 2 i 3 a ima prosjek suta slabiji od ulicnog basketasa?? Drugo, i ako igra, u njegovim godinama je nerealno ocekivat da moze izdrzat vise od 25 minuta po tekmi, a drze ga u igri i po cijelu tekmu. U zadnjih 10 min protiv Finske nije vise ni gledat mogao od umora.... Tu vidim strah izbornika sta bez BB-a. Eh, pa takav izbornik nam i ne treba. Ma ko to bio.

/ Najnovije