Marica Gajić neće igrati protiv reprezentacije Francuske

0
Radiosarajevo.ba
Marica Gajić neće igrati protiv reprezentacije Francuske
Foto: FIBA / Marica Gajić

Marica Gajić neće igrati protiv Francuske! Jedna od najboljih igračica naše košarkaške reprezentacije vuče povredu još iz meča s Hrvatskom na Eurobasketu prije dva dana, od koje se dosad nije uspjela oporaviti.

Informaciju o izostanku sjajne bh. košarkašice potvrdio nam je portparol reprezentacije BiH Hajrudin Prolić neposredno pred početak četvrtfinalnog susreta u Strasbourgu.

"Nažalost, istina je da Marica danas neće biti na raspolaganju selektoru Goranu Loji. Nije u pitanju teža povreda, ali bolovi u listu lijeve noge jednostavno su preveliki da bi nastupila protiv Francuske. Bit će na klupi s ostatkom ekipe, ali neće ulaziti u igru.

Do zadnjeg trenutka smo se nadali da će se stanje promijeniti nabolje do samog meča, ali ipak nije. Šteta. Ipak, sigurno je da ostale djevojke neće s bijelom zastavom istrčati na parket. Idemo jako, kao i dosad", kazao je Prolić za Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije