Luka Garza opet igrao odlično u porazu Timberwolvesa

0
Radiosarajevo.ba
Luka Garza opet igrao odlično u porazu Timberwolvesa
Foto: Twitter / Luka Garza

U NBA noći iza nas, potencijalni reprezentativac BiH Luka Garza je odigrao odličnu utakmicu u porazu svojih Minnesota Timberwolvesa, profilirajući sebe kao bitnog člana NBA tima u narednom periodu. 

Iako je minutažu dobijao na kapaljku većinu sezone, Luka Garza je počeo da dobija priliku u zadnjih par utakmica te je maksimalno koristi. Nakon fantastične izvedbe u porazu od Orlando Magica prije šest dana, Garza je u porazu Minnesote od Denver Nuggetsa dao 19 poena i uz to dodao devet skokova i dvije asistencije

Podsjetimo, Luka Garza je više puta izrazio želju da igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. U posljednjih par mjeseci, proces se intenzivirao te se očekuje da će Garza uskoro debitovati za košarkašku selekciju naše zemlje. Ako nastavi ovako igrati u najjačoj ligi svijeta, biti će ogromno pojačanje za Zmajeve, posebno u borbi za Mundobasket koji će se održati na Filipinima 2023. godine.

Europska unija u BiH reagirala na miting i poteze NSRS: Genocid u Srebrenici nije stvar ličnog stava

Europska unija u BiH reagirala na miting i poteze NSRS: Genocid u Srebrenici nije stvar ličnog stava

U noći koju je obilježio LeBron James i njegovih 38 poena, čime je prestigao Kareem Abdul Jabbara kao najboljeg strijelca u historiji NBA lige, treba reći da su i New York Knicksi savladali Orlando Magic, Phoenix Sunsi su produbili probleme Brooklyn Netsa, New Orleans Pelicansi su pobijedili Atlanta Hawkse, te su Memphis Grizzliesi kući bez problema savladali Chicago Bullse. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije