Legenda NBA lige: "LeBron James je daleko bolji igrač od Michaela Jordana"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gh

Ne znam da li je bolji, ali znam da ce uskoro prestici jabbara i postati najbolji strijelac nba svih vremena, pa bosnje nece moci vise likovati da je najbolji strijelac njihov muslic.

Sasa

Laz je da je Gary ovo rekao! Ranije je upravo govorio da sa Jordanom nema poredjenja i cak opisao situaciju kada ga je cuvao tj. kako ga nije mogao cuvati. Provjerite dobro, jedan profesionalac ovo nikada ne bi rekao! Sramota! Lebron ne moze ni blizu Jordanu za kojeg su i Magic i Bird rekli sve najbolje.

Jordan nije ni blizu goata

Laz je da je Gary ovo rekao! Ranije je upravo govorio da sa Jordanom nema poredjenja i cak opisao situaciju kada ga je cuvao tj. kako ga nije mogao cuvati. Provjerite dobro, jedan profesionalac ovo nikada ne bi rekao! Sramota! Lebron ne moze ni blizu Jordanu za kojeg su i Magic i Bird rekli sve najbolje. ka Sasa Jordan nije najbolji, vec je trazio od drugih igraca da to govore, a oni pristali kad su vidjeli koliki je egomanijak. Covjek koji za sebe kaze da je crni isus, a ne zna ni plivati a kamoli hodati po vodi; poredi se sa jahveom tj. bogom u judaizmu, a najobicniji je kockar, alkoholicar i *****ar. Cak je treneru americke repke na olimpijadi 1992. naredio da izbaci iz repke isaih thomasa, samo zato sto ga thomas ne smatra najboljim svih vremena. Ni van kosarke nije najveci, jer se vrlo neuspjesno bavio bajzbolom i golfom, za razliku od wilta chamberlaina koji je bio pravi, rodjeni sampion i na terenu i van terena i cije je rekorde jordan pokusao srusiti a nije uspio. Wilt se uspjesno bavio atletikom i odbojkom i bio je rekorder i po broju zena sa kojima je bio, preko 20.000 njih, sto nije krio jer nije bio ozenjen i nije glumio porodicnog covjeka kao sto je jordan glumio, a redovno varao zenu i placao alimentacije za djecu sa drugim zenama i njihovu sutnju. Toliko tome da jordan nije ganjao statistiku, samo wilt nije ganjao statistiku, da ne govorim da su u kosarci uvodili brojna pravila da bi nekako zaustavili wilta, a jordanu olaksavali da ga stigne.

Istina

Jordan nije najbolji, vec je trazio od drugih igraca da to govore, a oni pristali kad su vidjeli koliki je egomanijak. Covjek koji za sebe kaze da je crni isus, a ne zna ni plivati a kamoli hodati po vodi; poredi se sa jahveom tj. bogom u judaizmu, a najobicniji je kockar, alkoholicar i koorvar. Cak je treneru americke repke na olimpijadi 1992. naredio da izbaci iz repke isaih thomasa, samo zato sto ga thomas ne smatra najboljim svih vremena. Ni van kosarke nije najveci, jer se vrlo neuspjesno bavio bajzbolom i golfom, za razliku od wilta chamberlaina koji je bio pravi, rodjeni sampion i na terenu i van terena i cije je rekorde jordan pokusao srusiti a nije uspio. Wilt se uspjesno bavio atletikom i odbojkom i bio je rekorder i po broju zena sa kojima je bio, preko 20.000, sto nije krio jer nije bio ozenjen i nije nikog varao i nije glumio porodicnog covjeka kao jordan, koji je redovno varao zenu i placao alimentacije za djecu sa drugim zenama i njihovu sutnju. Toliko tome da jordan nije ganjao statistiku, samo wilt nije ganjao statistiku, da ne govorim da su u kosarci uvodili brojna pravila da bi nekako zaustavili wilta, a jordanu olaksavali da ga stigne. Osim toga, wilt je bio i uspjesan clan harlem globetrottersa i jedini je zabio 100 koseva na 1 utakmici, a prije te tekme nije ni jeo ni spavao kako treba, jer je imao sex maraton. Znaci lik je bio prava zvijer, a ovo kasnije su sve pokusaji da ga kopiraju i da budu pravi rodjeni, sampioni kao on, ali bezusjesno.

/ Najnovije