Košarkaški klub iz BiH smjestio svog košarkaša u zatvor: 'Ovo će pomoći našem razvoju'

0
Radiosarajevo.ba
Košarkaški klub iz BiH smjestio svog košarkaša u zatvor: 'Ovo će pomoći našem razvoju'
Foto: KPZ Foča / KPZ Foča

Želja za uštedom sredstava navela ja košarkaški klub iz Bosne i Hercegovine na nesvakidašnji potez.

Košarkaški klub 'Sutjeska' Foča se, u borbi protiv visokih cijena smještaja, odlučio potražiti smještaj za svoje košarkaša u lokalnom zatvoru. Na svom Facebook profilu su 17. septembra zahvalili Upravi KPZ Foča zbog smještaja njihovih igrača.

"Zahvaljujemo se Upravi KPZ Foča, na čelu sa Vd direktorom Bojanom Kostićem, koji su u zakonskim okvirima izašli u susret Košarkaškom klubu Sutjeska, omogućivši smještaj naših igrača po minimalnim cijenama. U vremenu visokih stanarina u našem gradu, ova podrška će značajno olakšati rad kluba i doprinijeti našem daljem razvoju. Hvala na podršci", stoji u originalnoj objavi KK Sutjeska.

Ubrzajmo trendove sporom modom: Zašto je upcycling fashion važna tema za budućnost?

Ubrzajmo trendove sporom modom: Zašto je upcycling fashion važna tema za budućnost?

Nakon tri dana objava je prepravljena, te je naglašeno da je riječ o jednom košarkašu koji će živjeti u restoranskom objektu KPZ Foča.

"Zahvaljujemo se Upravi KPZ Foča, na čelu sa Vd direktorom Bojanom Kostićem koji su omogucili smjestaj jednog od nasih košarkaša u restoranu "Drina" u okviru RJ Ugostiteljstvo u Privredno instruktorskoj sluzbi Zavoda. Hvala na podršci", stoji u ispravljenoj objavi.

"Zahvaljujemo se Upravi KPZ Foča, na čelu sa Vd direktorom Bojanom Kostićem koji su omogucili smjestaj jednog od nasih...

Posted by Košarkaški klub „Sutjeska” Foča on Tuesday, September 17, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije