Kamp KK Realway na Bjelašnici: Otvorena smjena sa 110 polaznika

0
Radiosarajevo.ba
Kamp KK Realway na Bjelašnici: Otvorena smjena sa 110 polaznika
Foto: KK Realway Sarajevo / Kamp KK Realway na Bjelašnici: Otvorena smjena sa 110 polaznika

Druga smjena 18. Sarajevo Basket Meetinga 2021, najveća u historiji kampa, otvorena je jučer na Bjelašnici.

Ceremoniji otvaranja prisustvovali su članovi ženske košarkaške reprezentacije BiH Razija Mujanović i Nikolina Babić.

Podsjetimo, prva smjena zatvorena je još prije početka kampa, a na insistiranje nekoliko klubova partnera ista je proširena i broji 110 polaznika.

"Hvala našoj Razija Mujanović, Nikolini Babić i Amaru Baliću koji su danas bili naši gosti, a hvala i sponzorima Teta Violeta (zastupnicima Ferrero proizvoda) i Ćevabdžinica Zmaj - Stanica koji su pripremili poklone za sve polaznike.

Polaznici su imali priliku da tokom otvaranja razgovaraju sa team managerom ženske reprezentacije KSBiH i članicom Naismith Memorial Basketball Hall of Fame of Fame Razijom Mujanović, Nikolinom Babić reprezentativkom BiH i najboljom trojkašicom proteklog FIBA Women's EuroBasket, kao i Amarom Balićem bivšim članom KK Realway Sarajevo, višestrukim osvajačem MVP nagrade #SBM kampa na Bjelašnici i povremenim reprezentativcem BiH.
Hvala našim gostima na odazivu, partnerima na podršci i polaznicima na povjerenju. Dobrodošli na Bjelašnicu!", saopštemno je na zvaničnoj stranici 18. Sarajevo Basket Meeting 2021.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije