Jusuf Nurkić, Džanan Musa... Ovo je spisak Zmajeva za Eurobasket

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

e

Zasto Nurkic? Nije prstom mrdnuo u kvalifikacijama Takvi ne treba da budu u reprezentaciji

Jusuf

E sad da vidimo Nurkiću jesi li patriota na baterije. Ako opet nađeš izgovor da ne igraš, slobodno prestani objavljivati "patriotske" twitove. Takve patriote nam ne trebaju, isto kao i BHF huligani. Lafo bi ginuli za reprezentaciju, a pobjegli u dijasporu čim je prvi metak ispaljen. Neki nisu ni metak čekali da se ispali.

@Jusuf

BHF nisu pobjegli za dijasporu nego su odneseni u krilima jer su tada bili dijeca, a sto se tice pucanja znas li ti koliko su oni topovskih udara bacili ...

Ahahaha

Sto pravite spisak kad vas protektorat svakako ne ide na prvenstvo, jer ne date pare za vlastitu repku? Ahahaha. Ovo je samo jos jedan pokazatelj konacnog raspada sadakistana.

/ Najnovije