Jones zahvalila BiH: Dali su mi poseban nadimak, jedan od najboljih

4
Radiosarajevo.ba
Jones zahvalila BiH: Dali su mi poseban nadimak, jedan od najboljih
EPA-EFE / Jonquel Jones

Jonquel Jones je na nedavno završenom Eurobasketu za žene vodila reprezentaciju Bosne i Hercegovine do historijskog podviga.

Bh. košarkašice su odigrale ovo takmičenje na vrhunskom nivou, te na kraju zauzele visoko peto mjesto.

Jones se našla u idealnoj petorci prvenstva, bila je prvi strijelac i skakač, a sada se oglasila i na Instagramu. Tamo se zahvalila našim navijačima koji su joj dali nadimak Majka Zmajica.

“Hvala mojim divnim saigračicama iz reprezentacije koje su me pozvale da igram za Bosnu i Hercegovinu i koje sam prvi put upoznala u Rusiji. Uvijek su činile sve da se osjetim dobro i bili uz mene na parketu kada smo igrali na Eurobasketu. Hvala svim navijačima koji su nas podržavali tokom Eurobasketa, ali posebno Bosancima i Hercegovcima koji me i dan danas obasipaju ljubavlju i zahvalnošću. Dali su mi poseban nadimak, Majka Zmajica što je jedan od najboljih nadimaka ikada“, napisala je Jones na Instagramu, te dodala:

“Hvala svima koji su učestvovali u ovome i podržavali nas tokom turnira. Kvalifikovale smo se za kvalifikacije za Mundobasket i pokazali svima kako jaka može biti ova mala država sa igračicama koje imaju veliko srce. Do sljedećeg puta, Bosno i Hercegovino”, poručila je na Instagram profilu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije