Jokić i društvo pjevali zloglasnu pjesmu u Parizu. Prvo opleli po Amerikancima, a onda po Hrvatima

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Goni bandu

Preko izvora

Ljiljan:VLASI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

A ŠTA REĆI DO VLAŠKA POSLA I ĐIKANIJADA !!!

Bljaka

Papak ostaje papak, ne pomaže ni medalja oko vrata.

Ko je ono bio i ostao najveći radikal?

Vlašine i rvati.Vlašine ti kažu u lice što misle,a ovi rvati oni su dvolični oni ti ga šuknu kad se najmanje nadaš.

Gdje je ona partizanija sa kokardama?

Drvlje i kamenje su na Tomsona u Imotskom,a šta je sad sa malim Kinđom to im ne smeta ne smetaju im ni četaljske pjesme...Ista vanago!

I culo se na sve strane

A ŠTA REĆI DO VLAŠKA POSLA I ĐIKANIJADA !!! ka Ljiljan:VLASI FUUUJ ********A ****A J E B O bosnu J E B O muslimane

Jedan te isti “komentator”

pod raznim imenima, iz kojih se može zaključiti da je nesretni srednjoškolac koji je zbrisao 92, rasporedjen na radne zadatke oko mješalice. Žalosno, toliko izgubljenih godina u jadu i bijedi

Mali Kinđo???

Drvlje i kamenje su na Tomsona u Imotskom,a šta je sad sa malim Kinđom to im ne smeta ne smetaju im ni četaljske pjesme...Ista vanago! ka Gdje je ona partizanija sa kokardama? Nije ni čudo što su tvoji preci pobjegli od partizana.

Gdje si partizan sa kokardom mali minđo.

Nije ni čudo što su tvoji preci pobjegli od partizana. ka Mali Kinđo???

I ovo culo se na sve strane

J E B O bosnu J E B O muslimane ka I culo se na sve strane J E B O ti ja majku J E B O ti ja sestru J E B O ti ja kćerku kad poraste. I ovo culo se na sve strane

Mirni u 23 posto rezervata

Cuk *****a xaxawma

Pjevac

Citam ove komentare i ne mogu da se otmem utisku kako je mrznja kod BiH muslimana neiskorjenjiva bolest. Brvo Srbijo, bravo Jokicu. Najbolji si na svijetu i raduj se tome. Nego, pustite sad Srbe, koliko ono BiH osvoji medalja? Koliko ste imal takmicara u Parizu? Na kojem je mjestu zavrsio vas kosarkaski tim u Parizu?

BABABOBOBUBUBIBI

Cuk *****a xaxawma ka Mirni u 23 posto rezervata Kakva je osjećaj znati da ti je čukunbabu hebo turčin? I da je baba 99% zatrudnila. I rodila baba malog poluturčina ;)

Miki

Hahaha , zloglasnu pjesmu , u jbt koja bolest..,Nego kako prođe košarkaška reprezentacija BiH , znal se išta ! ?

Brisovnica

Svečeetničke vrijednosti prisutne na svakom koraku. Pomračeni umovi i otpad čovječanstva. UKINUTI ETNIČKU ČEETNIČKUU!!

123

J E B O bosnu J E B O muslimane ka I culo se na sve strane

Au vidi profesora.

pod raznim imenima, iz kojih se može zaključiti da je nesretni srednjoškolac koji je zbrisao 92, rasporedjen na radne zadatke oko mješalice. Žalosno, toliko izgubljenih godina u jadu i bijedi ka Jedan te isti “komentator” Pa šta to fali ljudima školovani što su na mješalici?Pa glupsonu jedan donosiš zaključke po ovim komentarima.Znači kretenčino glupa za tebe je niža klasa radnici.Nemoj se precjenjivati.

/ Najnovije