Fantastično finale Eurolige: Džanan Musa i Real Madrid na krovu Europe

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gh

Za sve je ovo kriv glupi punter koji je ko najveci levat nasjeo na provokacije lulla, jer jedina ekipa koja je istinski razbila real je tada bio partizan.

Pravi

***

ZOC

Za sve je ovo kriv glupi punter koji je ko najveci levat nasjeo na provokacije lulla, jer jedina ekipa koja je istinski razbila real je tada bio partizan. ka Gh Imali su 3 mec lopte i u 5toj 18 razlike zadnjih 12min utakmice. O cemu pricas? U zadnjoj je Partizan bio u full sastavu, dok je Real od te utakmice do titule igrao bez klasine 4ke i backup 5ice. ŠBBKBB

@zoc

Imali su 3 mec lopte i u 5toj 18 razlike zadnjih 12min utakmice. O cemu pricas? U zadnjoj je Partizan bio u full sastavu, dok je Real od te utakmice do titule igrao bez klasine 4ke i backup 5ice. ŠBBKBB ka ZOC Pricam o tome da su imali 2 pobjede u madridu i da bi sve bilo gotovo u beogradu da punter i lessort nisu suspendovani u trecoj tekmi zbog punterove gluposti. Partizan nije ista ekipa bez najboljeg igraca puntera i najboljeg centra lessora, ali ti to ocigledno ne kontas, jer realu nisu iskljuceni glavni igraci.

/ Najnovije