Duško Vujošević urnebesno prokomentirao Vučićevu želju da bude košarkaški trener

0
Fena
Duško Vujošević urnebesno prokomentirao Vučićevu želju da bude košarkaški trener

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je, u namjeri da bude košarkaški trener, ponovno je postao student, a u petak je prisustvovao svečanom prijemu nove generacije brucoša Visoke sportske škole strukovnih studija i na Instagramu objavio fotografiju iz amfiteatra.

"Sretan sam što poslije mnogo godina krećem u ostvarenje dječačkih snova", napisao je danas Vučić na Instagram stranici buducnostsrbijeav.

Vučićeva objava u javnosti je izazvala brojne komentare, a jedan od najtrofejnijih košarkaških trenera u Srbiji, bivši selektor reprezentacije BiH Duško Vujošević, poručio je Vučiću da će mu lično pomoći u toj namjeri.

Vujošević je rekao kako se nada da će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić imati mnogo više talenta za posao košarkaškog trenera, nego za posao koji sad obavlja.

"Kako se sad ponaša kao predsjednik države nisam siguran da može biti trener u kolektivnom sportu. Ali, s obzirom da želi raditi s mladima i da je ekonomski osiguran, moguće da bi to radio opuštenije i zdravije", rekao je Vujošević, koji je poznat kao veliki kritičar Vučića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije