Duško Vujošević upisao prvu pobjedu na klupi reprezentacije BiH

Radiosarajevo.ba
Duško Vujošević upisao prvu pobjedu na klupi reprezentacije BiH
KS BiH / Detalji s utakmice
Seniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine slavila je protiv Bjelorusije u prijateljskom meču rezultatom 81:62.

Najefikasniji igrač na meču bio je Džanan Musa koji je meč završio s 22 postignuta poena, a ova pobjeda sigurno će biti od velike koristi za ekipu Duška Vujoševića pred veoma važne mečeve koji nas očekuju. 

Pored Muse koji je odigrao jako dobar meč, zapaženi su bili i Lončar koji je ubacio 11 poena, kao i Sejfić koji je ubacio jedan više od njega. 

"Mi smo mnogo željeli ovu prvu pobjedu jer nam je ovo prva utakmica i mislim da je ovo veoma bitno i za nas i za naše navijače, kao i za ljude oko košarkaške reprezentacije. Pokušali smo ostaviti dobar utisak i nadam se da smo to uspjeli. Prije svega, bitno je da je to došlo iz našeg dobro rada u prethodnim danima i naša velika borbenost urodila je plodom. Ja sam zadovoljan ovom utakmicom.", rekao je nakon utakmice Adin Vrabac.

BiH: Vrabac 6, Lončar 2, Gegić 3, Muratović 6, Sejfić 12, Musa 22, Hasandić 2, Atić 6, Talić 2, Gajić 7, Lazić 11, Glogovac 0. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije