Duraković: Sulejmanović više neće igrati za BiH, 48 sati pokušavam skupiti snagu da prešutim…

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

U pravu covjek

visocica 1662

Neznam sta su umislili ovi pojedinci nekad hocu kakim,nekad necu kakim pa kad se odlucis javi se .

Bosanac, siroče iz dijaspore, bauštelac

U pravu covjek ka Bosanac U pravu JE čovjek, selektor, dosta je ovih papaka iz Srebreničke dijaspore kojima je genocid jedini uspjeh u životu. Ucjene, kukumavčenje i horizontalne gromade koje su radjale šehide

Molba za ove botove iz dijaspore,

kad već komentarišete onada bar smislite, u tim glupim glavurdama, šta pišete.

Gh

Ne znam samo koga mislite da ste zeznuli sto ste ga otjerali, njega sigurno niste. A beciragicu se lako sada qoorchiti kad mu je bosnic napravio repku, a on dosao na gotovo da preuzima zasluge. Jos jedan dokaz da nisu srbi i hrvati krivi sto sve sto valja ide iz bih, nego upravo bosnje, koje hoce svoju dzamahiriju posto-poto, makar sve kvalitetne otjerali.

MUJO

***

Regan

Da je bio pametan nikada nebi ni igrao za bh.

/ Najnovije