Bivši selektor BiH zaplakao na televiziji zbog Milojevića, pogodila ga je slika Dejanovog sina

0
Radiosarajevo.ba
Bivši selektor BiH zaplakao na televiziji zbog Milojevića, pogodila ga je slika Dejanovog sina
Foto: Screenshot / Duško Vujošević

Dejan Milojević (46), srbijanski košarkaški trener, kojem je zadnji posao bio onaj pomoćnog trenera Golden State Warriorsa, preminuo je u 46. godini od posljedica srčanog udara.

Milojević je doživio infarkt tokom timske večere, nakon čega je odvezen u bolnicu. Prve informacije govorile su da je stabilno, ali nažalost završilo je tragedijom.

Milojević je u Srbiji, ali i gdje je god igrao i trenirao, bio omiljen zbog požrtvovnosti, predanosti i vedrog duha. Zato ga oplakuju od Srbije do Amerike.

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Njegova smrt je rasplakala i legendarnog trenera Duška Vujoševića.

Bivši selektor BiH je u televizijskoj emisiji Probudi se na srbijanskoj televiziji Nova kroz suze govorio: "Jučer poslije dijalize zvao me je Milenko Tepić i pitao me: 'Jesi li čuo za Milojevića?' Rekao mi je da je imao težak infarkt i da je pitanje hoće li preživjeti", rekao je Vujošević i nastavio:

Duško Vujošević je gostovao u emisiji „Probudi se“ kada je ostao bez reči. „Kako da vam kažem, užasna vest. Kada sam video, neko mi je poslao sliku. Mislim da imate njegov sin… Stavio na mrežu sa zen porukom: Bio si mi sve“, rekao je Vujošević, a onda više nije mogao da kaže ništa.

Posted by NOVA S on Thursday, January 18, 2024

"Bio sam zaprepašten. Ispostavilo se da do operacije mozak sat i po vremena nije imao dotok kisika, da je to eksplodiralo. Kako da vam kažem, užasna vijest... Kada sam vidio, neko mi je poslao sliku... Njegov sin, ovaj... Stavio je na mrežu sliku s ocem sa zen porukom: Bio si mi sve", rekao je Vujošević i onda više ništa nije mogao izgovoriti.

Inače, Vujošević je ranije bio trener Milojeviću dok je sjedio na klupi Partizana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije