Bh. tim od danas je neuporedivo jači: Jusuf Nurkić stigao na Vlašić

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nezgoda

Jeste dobar košarkaš ali u NBA ligi. On tek treba da se dokaže na reprezentativnom nivou. Evo ja se npr. ne sjećam neke njegove partije za pamćenje. Mislim da nije odigrao ni 5 tekmi za repku. Ja lično više volim gledati Kamenog i Mikija na njegovoj poziciji jer se redovno odazivaju i doslovce ginu za državni dres.

Moca

Debitant:-)

Cengic Villa FC

Psihički nezreo, iskompleksiran, raspravlja se sa navijačima na twiteru.

Cengic Villa FC

Došo Juka na pripreme i ova piskarala slave. Sačekajte do poslije EM i završenih kvala a vidimo kakav mu je doprinos.

Zlatan

Psihički jako nestabilan, bavi se politikom, svađa se, imamo kompaktniju ekipu bez njega. ako se podredi ekipi moža i napravimo kakav uspjeh. Bojim se da ne unese razdor u ekipu.

Gh

Cuj bosnian beast, hahaha. Pa sta su onda jokic i doncic? Obojica su izmislili kosarku za ovog sda vehabiju, koji moze samo sanjati da zaigra na all staru.

/ Najnovije