Hrvatska - Češka u Puli 9. februara

Radiosarajevo.ba
Hrvatska - Češka u Puli 9. februara


Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio je u četvrtak da će se prijateljska utakmica između najboljih reprezentacija Hrvatske i Češke odigrati 9. veljače u Puli na novom stadionu "Aldo Drosina" s početkom u 19.45 sati.
 
Utakmicom Hrvatska - Češka ujedno će se i službeno otvoriti novi stadion u Puli na kojemu će ubuduće igrati tamošnji prvoligaš Istra 1961.
 
Hrvatska i Češka dosada su igrale samo jednom i to prijateljski dvoboj u prosincu 1998. u Casablanci u finalu "Kupa kralja Hasana", a Hrvatska je pobijedila boljim izvođenjem 11-eraca nakon što je susret završen rezultatom 1-1.
 
Dvoboj protiv Češke bit će ujedno i posljednja provjera hrvatske reprezentacije prije kvalifikacijske utakmice za odlazak na EURO protiv Gruzije koja će se igrati 26. ožujka u Tbilisiju.
 
Također, u četvrtak je Francuski nogometni savez (FFF) službeno potvrdio kako će Francuska i Hrvatska odigrati prijateljski dvoboj 29. ožujka na Stade de Franceu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije