Prijatelj obitelji podijelio bolnu ispovijest: "Evo kako živi supruga Michaela Schumachera"

1
Radiosarajevo.ba
Prijatelj obitelji podijelio bolnu ispovijest: "Evo kako živi supruga Michaela Schumachera"
Foto: EPA-EFE / Corinne i Michael Schumacher

Supruga Michaela Schumachera živi 'kao zatvorenica', izbjegavajući ručkove i zabave, kako bi zadržala njegovo stanje u tajnosti, tvrdi prijatelj ove obitelji Eddie Jordan.

Schumacher je doživio nesreću na skijanju u decembru 2013. i stavljen je u medicinski induciranu komu. Kasnije, u septembru 2014, je premješten u obiteljsku kuću na Ženevskom jezeru u septembru 2014. gdje tim medicinskog osoblja sada pomaže Corinni u brizi o njemu.

"Prošlo je već skoro deset godina i Corinna nije mogla otići na zabavu, na ručak ili slično, ona je kao zatvorenica jer bi svi htjeli razgovarati s njom o Michaelu, a ne treba je svaki put podsjećati na to", kazao je Jordan.

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Schumacher je jednom opisao svoju suprugu (54) kao svog 'anđela čuvara', a ona je preuzela potpunu kontrolu nad blokiranjem "bilo kakve buke" koja se može stvoriti oko Michaela.

Corinna je izbjegavala javno govoriti o svom suprugu, ali je bacila malo svjetla na svoje probleme u dokumentarcu o njegovom životu koji je prikazan 2022.

"Michael je ovdje. Drugačiji, ali on je ovdje i to nam daje snagu", rekla je tada Corinna.

"Zajedno smo. Živimo zajedno kod kuće. Radimo terapiju. Činimo sve što možemo da Michaelu bude bolje i da mu bude ugodno. I da jednostavno osjeti našu obitelj, našu vezu. I bez obzira na sve, učinit ću sve što mogu. Svi ćemo. Pokušavamo nastaviti kao obitelj, onako kako se Michaelu sviđalo. 

'Privatno je privatno", kako je uvijek govorio. Jako mi je važno da može nastaviti uživati u svom privatnom životu što je više moguće. Michael nas je uvijek štitio, a sada mi štitimo Michaela", kazala je ona.

Jedan od rijetkih kojima je odobren posjet Schumacheru bio je bivši predsjednik FIA-e Jean Todt, koji je u maju 2021. otkrio da dva puta mjesečno posjećuje Nijemca. U rijetkom komentaru o Schumacheru, Todt je poručio da je slavni Nijemac 'u najboljim rukama' s liječničkim timom koji radi kod njega doma.

Talijanski mediji došli do novih informacija o porodici Michaela Schumachera

Talijanski mediji došli do novih informacija o porodici Michaela Schumachera

Todt je za njemački Bild rekao: "Ljudi toliko pitaju o Michaelu. Navijači bi trebali znati da je on u najboljim rukama i okružen je ljudima koji ga vole."

Schumacher je jedan od najuspješnijih vozača F1 svih vremena, osvojio je sedam svjetskih naslova - 1994., 1995., 2000., 2001., 2002., 2003., 2004. Također je svom imenu dodao 71 najbrži krug i 155 podija tijekom svoje kultne trkaće karijere. Njegov sin Mick sada je rezervni vozač Mercedesa, nakon što je prošlog ljeta otpušten iz Haas F1.

U septembru prošle godine, specijalist neurologije iz Ciriha, profesor Erich Riederer, rekao je za francuski TV kanal TMC da sumnja da će se legenda utrka ikada potpuno oporaviti: "Mislim da je u vegetativnom stanju, što znači da je budan, ali ne reagira. Diše, srce mu kuca, vjerojatno može sjesti i napraviti dječje korake uz pomoć, ali ne više."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije