Talijanski mediji došli do novih informacija o porodici Michaela Schumachera

1
Radiosarajevo.ba
Talijanski mediji došli do novih informacija o porodici Michaela Schumachera
Foto: Arhiv / Corinna i Michael Scumacher

Oko Michaela Schumachera puno je tajni, nije poznato njegovo zdravstveno stanje, ali ni osoba koja je željela prodati medijima njegove fotografije nakon nesreće.

Talijanski novinari tvrde da je riječ o nekome bliskom obitelji.

Sedmerostruki prvak nastradao je na skijanju krajem prosinca 2013. i od tada se o njegovom zdravstvenom stanju i oporavku gotovo ništa ne zna. U javnost nije procurila niti jedna njegova fotografija poslije nesreće iako se to zamalo dogodilo 2016.

Objavljena prognoza za naredne dane: Za vikend temperature i do 27 stepeni

Objavljena prognoza za naredne dane: Za vikend temperature i do 27 stepeni

Podsjećamo, neko je jednoj njemačkoj redakciji bio spreman ponuditi na prodaju fotografije, a taj medij pristao je platiti milion dolara. Supruga Corinna je to saznala i uz pomoć vojske odvjetnika stopirala objavu, te je policija pokrenula istragu. Njemački medij nije želio otkriti ime osobe, ali bilo je jasno da je to neko ko je imao pristup Michaelu.

Nagađalo se je da je to najvjerovatnije neko od medicinskog osoblja koje je moralo potpisati klauzulu o tajnosti, a porodica je kasnije većini prijatelja zabranila dolaske. Ostalo je samo malo društvo koje može posjetiti legendarnog vozača Formule 1.

Ovih dana talijanski mediji su iskopali da je osoba koja je fotografirala nesretnog Schumija najvjerovatnije porodični prijatelj, znači neko jako blizak koji svoj gnjusan čin u potrazi za zaradom nije ipak uspio realizirati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije