Iznenadit će vas Ecclestoneova posljednja izjava o Scumacheru

Radiosarajevo.ba
Iznenadit će vas Ecclestoneova posljednja izjava o Scumacheru
FOTO: EPA / Iznenadit će vas Ecclestoneova posljednja izjava o Scumacheru

Vozač Formule 1 Michael Schumacher još se nalazi u komi nakon povrede zadobivene na skijanju, iako su katkad kružile lažne vijesti o njegovu oporavku. Zbog njegove karizme s velikim nestrpljenjem se očekuje dokumentarni film o njemu.

Film će se zvati “Schumacher”, osmislio ga je Benjamin Seikel iz B14 Filma, a premijeru će u Njemačkoj i Švicarskoj doživjeti krajem ove godine.

Film ne samo da prikazuje jednu neusporedivu karijeru nego i brojna stajališta jednog kompleksnog čovjeka. Michaela će pokazati kao nemilosrdnog i odvažnog vozača Formule 1 te ambicioznog sportistu i vrhunskog mehaničara s jedinstvenim tehničkim duhom, ali i nekoga ko je bio pouzdan timski igrač i voljen porodični čovjek. Tako kažu producenti.

A nedavno je na filmskom festivalu u francuskom Cannesu predstavljen taj film,  trailer, izvaci iz filma. U najavi je govorio Bernie Ecclestone.

“Schumi trenutno nije s nama, ali na sva će vam pitanja on sam odgovoriti… Kada se oporavi”, rekao je nekadašnji prvi čovjek Formule 1 aludirajući na to da je Nijemac i dalje u komi.

Mnogi se pitaju - ima li on neke informacije koje javnost još nema?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije