Bivši kolega Michaela Schumachera: 'Čuo sam da on može sjediti za stolom'

0
Radiosarajevo.ba
Bivši kolega Michaela Schumachera: 'Čuo sam da on može sjediti za stolom'
EPA / Michael Schumacher

Michael Schumacherov put prema oporavku ide dobro i "sada sjedi za stolom na večeri", tvrdi njegov bivši kolefa  Johnny Herbert.

Bivši vozač Formule 1, koji je vozio s Schumacherom u Benettonu, naglasio je da su njegove informacije iz "druge ruke" jer oni koji prate sport traže nove informacije o sedmerostrukom svjetskom prvaku, koji nije viđen godinama.

Schumacher je imao nesreću na skijanju 2013. godine nakon čega je upao u komu. Od tada je njegova ostala veoma privatna, ne davajući mnogo informacija. Herbert je čuo pozitivne vijesti, ali priznaje da ne misli da se Nijemac oporavio onako kako su se mnogi nadali.

Zagrebački obavještajac ponovo djeluje u BiH: "Ne treba obraćati pažnju na američka rješenja"

Zagrebački obavještajac ponovo djeluje u BiH: "Ne treba obraćati pažnju na američka rješenja"

Rekao je za Betting Sites: "Čujem samo djeliće iz druge ruke. Čujem od onih u F1 da sjedi za stolom za večeru, ali ne znam je li to istina. Mogu samo čitati između redova. Nismo čuli puno od porodice i razumljivo je. To je uvijek bila vrlo važna stvar za Michaela i porodicu - čuvati sve privatno.

"Ne čini mi se da su se stvari razvijale na način na koji mnogi od nas koji smo ga poznavali i mnogi njegovi obožavatelji širom svijeta žele vidjeti. Voljeli bismo znati da li su informacije pozitivne. Pošto nemamo nikakvih informacija, možemo samo pretpostaviti da još uvijek nije u situaciji gdje postoji šansa za oporavak, javlja Mirror.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije