The Aebyss No. 570: Za fanove King Diamonda stiže zamjena u obliku benda Them

Emir Saračević
The Aebyss No. 570: Za fanove King Diamonda stiže zamjena u obliku benda Them
The Aebyss / Them
Kao i svakog utorka u 21:00 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Bend Them, nastao je 2008. godine kao Tribute To King Diamond, a oformio ga je pjevač Troy. Nakon 3 i pol godine, Troy je odlučio da bi mogao napraviti svoj autorski bend koji bi zvučao kao King Diamond te je počeo stvarati kompletan koncept...od same priče, scenografije i svega što ide uz to. Prvi album "Sweet Hollow" stiže 2014. godine, a sada je već na redu drugo studijsko izdanje "Manor Of The Se7en Gables" koje u prodaju stiže 26. oktobra. Večeras ćemo imati priliku poslušati najavni singl "Witchfinder".

Uz bend Them, u 570. izdanju emisije The Aebys vam predstavljamo i nove singlove bendova Northward, Grave Digger, Opeth, Deicide, Soulfly, Bloodbath, Hate Eternal, Vreid, Voivod, a tu je i Slash sa Myles Kennedyem i The Conspirators. Naravno, to nije sve...detalje ćemo ostaviti za radio emisiju!

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije