The Aebyss No. 535: Putrid Blood, Flatline i Mad Man Hasan u klubu AG

Emir Saračević
The Aebyss No. 535: Putrid Blood, Flatline i Mad Man Hasan u klubu AG
The Aebyss / BHHC Booking
Kao i svakog utorka u 21:00 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Večeras je na redu 535. izdanje emisije The Aebyss na 90,2 FM. Za početak ćemo najaviti posljednji ovogodišnji koncert u organizaciji BHHC Bookinga. Dakle, u subotu 16. decembra u klubu AG, imaćete priliku gledati bend Putrid Blood koji nam dolaze iz Šida, te domaće snage Flatline i Mad Man Hasan. Ulaz je od 20:30h, a cijena ulaznice je 5 KM. 

Organizatori festivala MetalDays, koji se održava u Tolminu u Sloveniji u periodu od 22. do 28. jula 2018. godine, su najavili još nekoliko imena koja će nastupiti. Tako će posjetioci jednog od najboljih festivala u ovom dijelu Evrope, pored već najavljenih, imati priliku vidjeti i čuti još i Behemoth, Children of Bodom, Eluveitie, Metal Allegiance, Mantar i Sisters of Suffocation.

Pored najave koncerta i festivala, slušaćemo i nove singlove bendova Orphaned Land, Machine Head i Atrocity. Međutim, to nije sve. Na playlisti će se naći i Operation: Mindcrime, Almanac, Burning Witches, Panzer, Trivium, Samael, Morbid Angel i još neke nove stvari. Više detalja slušajte u emisiji.

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal se nalazi anketa u kojoj biramo album 2017. godine. Sve što je do sada objavljeno prikazano je OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:00 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije