The Aebyss No. 482: Heaven Shall burn, Meshuggah, Sirenia, Anaal Nathrakh

Emir Saračević
The Aebyss No. 482: Heaven Shall burn, Meshuggah, Sirenia, Anaal Nathrakh
The Aebyss / The Aebyss No. 482
Kao i svakog utorka u 21:05 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Nakon što smo u prošlom izdanju emisije The Aebyss napravili pregled stanja na našem izboru albuma 2016. godine, vraćamo se aktuelnijim materijalima. Večeras ćemo preslušati izdanja koja su objavljena u septembru, zatim u proteklim danima oktobra te ćemo najaviti i albume koji nam dolaze uskoro. Na našoj playlisti će se naći: Airbourne, Vicious Rumors, Evergrey, Pain, Delain, Operation:Mindcrime, Insomnium, Heaven Shall Burn, Alcest, Negura Bunget, Meshuggah, Anaal Nathrakh, Sirenia, Devin Townsend Project, Opeth i The Sword.

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal je anketa u kojoj biramo album 2016. godine. Sve što je do sada objavljeno i što znamo da će biti uskoro je prikazano OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:05 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije