The Aebyss No. 470

Emir Saračević
The Aebyss No. 470
/ The Aebyss No. 470
Kao i svakog utorka u 21:05 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Po običaju, utorak je dan za heavy metal a mi smo došli do 470. izdanja emisije The Aebyss. Pored izdanja koja nismo do sada slušali, a u pitanju su Yngwie Malmsteen i Candlemass koji su početkom juna objavili materijale, tu su i Scorpion Child, Gojira i Ayreon sa albumima od prije nekoliko dana.

Već smo u predhodnim izdanjima emisije govorili da su goraždanski Cacafuego u studiju i završavaju rad na svom debi albumu. Kako završe koju pjesmu, tako nam je i plasiraju na slušanje. Večeras slušamo novi singl, a to je pjesma Hold My Sails.

Pored svega toga, podsjetićemo se i na Volbeat, Rage, The Vision Bleak, Hellyeah, Combichrist, Dark Funeral, Nervosa, Bombarder, Grand Magus, Metal Church i Thunderstone.

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal je anketa u kojoj biramo album 2016. godine. Sve što je do sada objavljeno i što znamo da će biti uskoro je prikazano OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:05 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije