The Aebyss No. 469

Emir Saračević
The Aebyss No. 469
0 / The Aebyss No. 469
Kao i svakog utorka u 21:05 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

Večeras je na redu 469. izdanje emisije The Aebyss. Već na samom početku mjeseca juna nam je stiglo nekoliko zanimljivih izdanja od kojih ćemo večeras slušati VolBeat, Rage, Dark Funeral, Combichrist, The Vision Bleak, Hellyeah, zatim novi materijal najavljuje i Tarja, a prisjetićemo se izdanja bendova Death Angel, Suicidal Angels, Nervosa, Illdisposed, Suidakra, Iron Savior, Six Feet Under, Brymir, Katatonia i Flotsam And Jetsam

Koju minutu više u večerašnjem izdanju ćemo posvetiti i kultnom bendu Bombarder koji je 3. juna objavio svoj novi album pod nazivom "Okot iz pakla" a možete ga naći na mnogim platformama za download s obzirom da je trenutno samo u digitalnom obliku.

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal je anketa u kojoj biramo album 2016. godine. Sve što je do sada objavljeno i što znamo da će biti uskoro je prikazano OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:05 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije