The Aebyss No. 464

Emir Saračević
The Aebyss No. 464
Kao i svakog utorka u 21:05 h, družimo se uz heavy metal i emisiju The Aebyss.

464. izdanje emisije ćemo početi sa izdanjima koja su već neko vrijeme u prodaji, a radi se o bendovima Diamond Head, Anvil, Myrath, Almanac, Thunderstone, Entombed A.D., Textures i Artillery. 

Nakon uvoda, pričamo o koncertu bendova Tulsadoom, Mortal Strike i Critical Mass koji će se održati u petak, 13. maja u klubu AG. Za one koji nisu imali priliku poslušati materijale ovih bendova, puštamo nekoliko pjesama koje će vam zvučno objasniti o čemu se radi. 

Večeras vam predstavljamo i dva nova najavna singla. Radi se o tome da Hatebreed i Destruction objavljuju nove albume u petak, 13. maja. Hatebreed nam stiže sa materijalom pod imenom The Concrete Confessional, a Destruction nakon 4 godine objavljuje album Under Attack. Također, slušamo i Amon Amarth, Incite, Killswitch Engage i Fallujah. 

Na našoj facebook stranici The Aebyss Portal je anketa u kojoj biramo album 2016. godine. Sve što je do sada objavljeno i što znamo da će biti uskoro je prikazano OVDJE.

The Aebyss slušajte svakog utorka u 21:05 ili reprizu svakog četvrtka u 00:05 iza ponoći na 90,2 ili putem live streaminga na Radiosarajevo.ba. Vijesti iz svijeta metala možete pratiti na internetu putem linkova:

https://www.facebook.com/TheAebyssPortal
http://theaebyss.tumblr.com
http://www.twitter.com/TheAebyssPortal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije