Red Bull Radio Show - Lao

Radiosarajevo.ba
Red Bull Radio Show - Lao
Ian Witlen / Lao
U večerašnjem Red Bull Radio show-u slušate snimak nastupa Lao, snimljen u Montrealu, Kanada.

Lao, pravog imena Lauro Robles, je DJ i producent koji dolazi iz Mexico Cityja. Dio je čuvenog meksičkog kolektiva pod imenom NAAFI. Sa svojih par prijatelja je napravio ovu ekipu koja je odgovorna za lansiranje meksičkog klubskog zvuka u svijet. Prvobitno samo kao klubska večer, da bi cijela priča prerasla u izdavačku kuću, koja će se etablirati kao jedna od najinteresantnijih u Meksiku, a zatim i ostatku svijeta.

Njihova unikatna fuzija meksičkih zvukova i groove-a sa modernim beatovima je dovela do toga da njihova izdanja vrte najveća imena svjetske elektronske scene, a cijeloj NAAFI ekipi otvorila vrata za svjetske bine i klubove.

U večerašnjih 60 minuta slušate nastup Lao, snimljen u Montrealu u augustu mjesecu prošle godine. Miks koji je nabijen energijom i plesnim trakama u njegovom jedinstvenom stilu, između house-a, techna, dubstepa, i svega između. Poslušajte zašto je ova ekipa jedna od najinteresantijih muzičkih proizvoda koji dolaze iz Meksika.

Svakog ponedeljka na Radiju Sarajevo od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba. Ova emisija je dio Red Bull Radio programa koji možete slušati svakodnevno na www.redbullradio.com

Tune in...

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije