The Shapeshifters feat. Adi Oasis - Tell Me It's Not Over

0
Radiosarajevo.ba
The Shapeshifters feat. Adi Oasis - Tell Me It's Not Over
0 / Simon Marlin, The Shapeshifters
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Kada se govori o britanskom producentau Simonu Marlinu, odnosno muzičkom projektu The Shapeshifters, prvo što pada na pamet je veliki, hit singl Lola's Theme (2004). Nekada duo, u kojem je funkcionisao i švedski producent Max Reich, od 2017. godine je solo projekat koji u SAD-u nosi naziv Shape:UK.

Sa nadolazećeg studijskog albuma Let Loose predstavljen je singl Tell Me It's Not Over u kojem se kao gostujuća vokalistica pojavljuje Adi Oasis. Francusko-karipska pjevačica, basistica i producentica je u prethodnom periodu bila poznata pod imenom Adeline a sarađivala je sa muzičarima kao što su Masego, Blue Lab Beats, Pastel, Kamauu i dugi. Njeni besprijekorni vokali dolaze do izražaja uz plesnu instrumentalizaciju urađenu za pjesmu Tell Me It's Not Over koja je pretstavljena 20.maja 2022. godine.



[related]https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/zeljeznicar-i-dalje-u-zoni-ispadanja-posusje-s-igracem-manje-do-nova-tri-boda/542287?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije