Maddie Poppe - One That Got Away

0
Radiosarajevo.ba
Maddie Poppe - One That Got Away
FOTO: Facebook / Maddie Poppe
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Madeline Mae “Maddie“ Poppe je danas 24-godišnja američka folk muzičarka koja je 2018. godine okončala 16-tu sezonu American Idol-a kao pobjednica. Multi-instrumentalistica, koja svira gitaru, klavir i ukulele je prije učešća u ovom popularnom televizijskom, pjevačkom natjecanju, već imala objavljenu kolekciju pjesama nazvanu Songs from the Basement (2016). Nakon pobjede je predstavila prvi zvanični LP Whirlwind (2019) za izdavačku kuću Hollywood Records. Iznenadna golema popularnost je imala jako loš uticaj na Maddie Poppe kojoj je izdavačka kuća na kraju poništila ugovor.

Novi početak, kako plavuša naziva aktuelni životni stadij, obilježila je tako što je obojila kosu u crnu boju te objavila pjesmu One That Got Away. U video prilogu pogledajte i poslušajte živu izvedbu pjesme objavljenu 10. maja 2022. godine a na 90,2 MHz studijsku verziju ovog novog singla.

[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/lokalne-teme/obavijest-za-gradane-sarajeva-moguci-prekidi-vodosnabdijevanja-u-nekoliko-ulica-zbog-radova/542160?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije