RSA singl premijere / She & Him - Darlin'

25. 05. 2022. u 09:53:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

She & Him je zajednički projekat Zooey Deschanel (vokal, klavir, ukulele) i Matthewa Warda (gitara, produkcija), indie pop, alternative country, indie folk duo iz Portlanda, SAD. Nakon šest godina pauze najavili su album obrada Briana Wilsona i Beach Boysa nazvan Melt Away: A Tribute to Brian Wilson, koji će biti objavljen 22.jula 2022. godine za Fantasy Records. Pored obrada, na ovom izdanju će se naći i pjesma Do It Again u kojoj se pojavljuje danas 79-godišnji Brian Wilson.

“Lista pjesama za ovaj projekat je nastala u proljeće 2020. godine“ – kažu She & Him i dodaju - “Birali smo pjesme bez obzira na njihov učinak na top listama, one manje poznate imaju isti efekat na nas kao i hitovi. Brian piše pjesme o ljepoti, usamljenosti i ranjivosti bolje od bilo koga i stavljajući ih uz popularne pjesme o samopouzdanju i ljubavi dobijamo kompletnu sliku života na zemlji“.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA