She & Him - Darlin'

0
Radiosarajevo.ba
She & Him - Darlin'
FOTO: Facebook / She & Him
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

She & Him je zajednički projekat Zooey Deschanel (vokal, klavir, ukulele) i Matthewa Warda (gitara, produkcija), indie pop, alternative country, indie folk duo iz Portlanda, SAD. Nakon šest godina pauze najavili su album obrada Briana Wilsona i Beach Boysa nazvan Melt Away: A Tribute to Brian Wilson, koji će biti objavljen 22.jula 2022. godine za Fantasy Records. Pored obrada, na ovom izdanju će se naći i pjesma Do It Again u kojoj se pojavljuje danas 79-godišnji Brian Wilson.

“Lista pjesama za ovaj projekat je nastala u proljeće 2020. godine“ – kažu She & Him i dodaju - “Birali smo pjesme bez obzira na njihov učinak na top listama, one manje poznate imaju isti efekat na nas kao i hitovi. Brian piše pjesme o ljepoti, usamljenosti i ranjivosti bolje od bilo koga i stavljajući ih uz popularne pjesme o samopouzdanju i ljubavi dobijamo kompletnu sliku života na zemlji“.

[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/ambasador-irana-u-srbiji-negirao-genocid-memorijalni-centar-srebrenica-trazi-hitnu-reakciju/542253?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije