The Isley Brothers - Friends and Family

0
Radiosarajevo.ba
The Isley Brothers - Friends and Family
FOTO: Facebook / The Isley Brothers
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

The Isley Brothers su američka muzička grupa iz Cincinnatija, Ohio, koja je počela kao vokalni trio 1954. godine a sastoji se od braće: O'Kelly Isley Jr., Rudolph Isley i Ronald Isley. Sa karijerom koja traje gotovo sedam punih decenija, za grupu se navodi da ima jednu od najdužih, najuticajnijih i najraznovrsnijih karijera u panteonu popularne muzike. Grammyem nagrađene legende i stanovnici Rock and Roll Hall of Fame su ponovo aktuelni sa novim singlom nakon četiri godine pauze.

Pjesma Friends and Family slavi život sa porodicom i prijateljima, dok Snoop Dogg dodaje šmek zapadne obale putem Zooma. Muzički video, koji je režirao Erik White, prikazuje zabavu punu dobre hrane, pića, muzike, prijatelja i porodice. U spotu se mogu vidjeti poznata lica, kao što su pjevačica Syleena Johnson, glumice LisaRaye McCoy, Vivica A. Fox, Kym Whitley, Sherri Shepherd i mnogi drugi.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije