The Beaches - Blame Brett

0
Radiosarajevo.ba
The Beaches - Blame Brett
FOTO: Facebook / The Beaches

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Kanadska alt-rock senzacija The Beaches su objavili novi provokativni singl nazvan Blame Brett. Četiri djevojke iz Toronta Jordan Miller (glavni vokal, bas), Kylie Miller (gitara), Leandra Earl (gitara, klavijature) Eliza Enman-McDaniel (bubanj) imale su priliku svirati sa velikim zvijezdama kao što su The Rolling Stones i Foo Fighters, a do danas su skupile više od 60 miliona slušanja putem raznih muzičkih platformi.

The Beaches, nazvane po predgrađu Toronta odakle dolazi pola benda, objavile su dva EP-a 2013. i 2014. godine i jedan studijski LP iz 2017. godine nazvan Late Show (producenti su Emily Haines i James Shaw iz benda Metric). Novi album je najavljen za 15. septembar 2023. godine i zvati će se Blame My Ex.

Nastavak kreditne linije - Stambeni krediti za mlade i uspješnog poslovanja Union banke

Nastavak kreditne linije - Stambeni krediti za mlade i uspješnog poslovanja Union banke

"Novi singl Blame Brett je pjesma sa varljivim naslovom. Ne radi se zapravo o mojoj vezi – kaže pjevačica Jordan Miller i dodaje – radi se o osjećaju ranjivosti i strahu da otvorite svoje srce nekom novom. U suštini razgovaram sa svojim budućim partnerima objašnjavajući da mogu ponuditi samo nešto obično dok mi srce ne zacijeli."  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije