Sva bol svijeta je noćas u Bosni, ostajem da bolu prkosim: Fazla i Eurosong 1993.

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

???

Imate li vi o cemu pisati osim o proslosti i to recentoj.....muci me Smajo muci, svojim tuznim skladbama o Bosni....

ya

da je nama evropa tada pomogla kao sto je ukrajini, pa da pobjedimo jos na evroviziji...nama je dala embargo na oruzije i odbranu. Rasistica, krstaska fasisticka zapadna evropa.

ya

Imate li vi o cemu pisati osim o proslosti i to recentoj.....muci me Smajo muci, svojim tuznim skladbama o Bosni.... ka ??? a o cemu bi ti idote pisao???? o sreci i veselju dok traje genocid!!! Idi debilu nesto radi u zivotu, unaprijedi malo svoju zaostalost.

nakon 30 god senti-menti, pa ga metni

Ja, i?

da podsjetim

Cisto da se zna, enormno manje ljudi je otislo iz BiH u ratu od 92-95, nego sto je otislo u zadnjih 10god pod ova tri etno-kartela!

Boom

Lijepe riječi su ukras!

BOLNOJESTE BILO ALI ZA KOGA I OPET VI NAVIJATE ZA SVOJE NEPRIJATELJE

ONI SAMO GOVORE I TO JE SVE SVE SVE

NE POMAZEEVROPA UKRAJINI STO JOJ NISU PRIJE POMOGLI

EVROPI TREBA RUSKI PLIN ......NESTALO SHVATAS BUDALO NEMAJU SIROVINE PROPAST EKONOMIJE DOLAZI AMERIKA NAPRAGU PROPASTI ...........HOCE NA SILU RUSKI PLIN KAO I SVE OSTALO PLJACKAJU

/ Najnovije