Surfaces & Elton John - Learn To Fly

Radiosarajevo.ba
Surfaces & Elton John - Learn To Fly
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Elton John se od 8. septembra 2018. godine nalazi na oproštajnoj turneji nazvanoj Farewell Yellow Brick Road, koja bi trebala trajati do 20. februara 2021. godine sa preko 300 koncerata, ali je prekinuta radi coronavirusa do 5-og septembra 2020. godine i planiranog nastupa u Kelnu. U međuvremenu Elton John je jako prisutan u medijima kako sa svojim novim radovima tako i sa mnogobrojnim saradnjama sa drugim muzičarima.

Danas vam predstavljamo teksaški duo Surfaces, odnosno Forresta Franka i Colina Padaleckog, koji se do danas mogu pohvaliti sa tri albuma. Learn To Fly je pjesma koju su mladi muzičari osmislili u karantinu i koja šalje optimistične poruke u vrijeme globalne pandemije. Nakon što su snimili demo verziju, kako kažu, nekako je dospjela i do 73-godišnje engleske zvijezde koja je izrazila želju da učestvuje u pjesmi.  Elton John je zauzeo poziciju za klavirom a sa vokalom se pojavljuje u drugom dijelu pjesme.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije