Sara Bareilles - Armor

Radiosarajevo.ba
Sara Bareilles - Armor
0 / Sara Bareilles
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Sara Beth Bareilles je američka kompozitorica, glumica i autorica koja je komercijalni uspjeh ostvarila 2007. godine sa pjesmom Love Song. Samo u SAD-u, prodala je preko deset miliona različitih muzičkih izdanja i zaradila šest Grammy nominacija, uključujući i jednu za album godine, četvrti LP The Blessed Unrest. Početkom ove godine najavila je šesti studijski album koji još uvijek nema tačan naziv i datum prezentacije ali se zna da je planiran za narednu godinu. Sličan scenario je bio i sa prvim singlom Armor, ali je na molbu autorice i pristanak izdavačke kuće objavljen ranije.  

Kao umjetnica, reagujem i odgovaram na zbivanja u okruženju – kazala je Sara Bareilles za BillboardPjesma je bila spremna a ja sam osjetila da je taj trenutak stigao i da želim reagovati muzikom. Jako sam ponosna na to.“ Veliku pomoć pri realizaciji ovih planova imala je od strane iskusnog američkog producenta T Bone Burnetta. U video prilogu pogledajte nastup u The Late Show with Stephen Colbert.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije