Red Bull Radio Show - First Floor (Krystal Klear & Sarah Davachi)

Radiosarajevo.ba
Red Bull Radio Show - First Floor (Krystal Klear & Sarah Davachi)
0 / Krystal Klear
U večerašnjem Red Bull Radio show-u slušate First Floor, emisiju koju uređuje i vodi Shawn Reynaldo. U emisiji slušate najsvježija elektronska izdanja svjetske muzičke scene kao i intervjue sa Krystal Klear i Sarah Davachi.

Kristal Klear je irski DJ i producent, specijalista za boogie / house zvukove, čija nova traka "Neutron Dance" osvaja publiku širom svijeta i već je najavljuju kao jednu od najvećih hitova u 2018. On će vam ispričati detalje o njegovom novom izdanju, karijeri, saradnji sa "Runnin Back" izdavačkom kućom i razloge zašto je preselio baš u New York.

Pored njega slušate interesantnu priču od Sarah Davachi, kanadske akademske kompozitorice i producentice - kako je preselila u Los Angeles, njen proces snimanja pjesama, kako su nastale neke pjesme i kakav je odnos između njenog akademskog rada i muzike koju pravi.

Svakog ponedeljka na Radiju Sarajevo od 23 do 24h slušate Red Bull Radio Show, na 90.2 Mhz ili online na radiosarajevo.ba. Ova emisija je dio Red Bull Radio programa koji možete slušati svakodnevno na www.redbullradio.com

 Tune in...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije