Novi spot Insane Insana - od Kelna preko Ibice i Pariza do Sarajeva

Radiosarajevo.ba
Novi spot Insane Insana - od Kelna preko Ibice i Pariza do Sarajeva
FOTO: Screenshot / Nina Gerin, Insane Insan
Najnoviji spot benda “Insane Insan” za pjesmu VIRUS, (koja je snimljena prije tačno godinu dana), prikazuje svakodnevnicu članova internacionalnog benda za vrijeme “Covid-Lockdowna” i donosi svjetlo na kraj tunela sa tekstom od Nine koja nam stize sa obala Reine.

Spreman si za nove izazove. Gdje će te put odvesti, kada nemaš cilja? Budi spontano, svakako ništa ne ide po planu. “go with the flow” nemoj biti dosadan. Okreni se za 180 stepeni, živi slobodno, čilaj i uživaj u svakom danu. Nećeš ništa propustiti, moraš dopustiti da se stvari odvijaju. Sve će biti uredu, samo se opusti - kaže Insane Insan.
 
Odlučili smo snimiti low-fi spot za ovu pjesmu, koju smo premijerno predstavili na našem koncertu "Grlom u jagode" prošlog maja, u zemljama u kojima se trenutno nalaze naši članovi. Nina u Kelnu, Duco na Ibici, Thomas u Parizu i ostali u Sarajevu - rekao nam je Tayfun Kesgin i dodaje:

Pjesma se već prije godinu dana zvala Virus i tekst Nininog repa dobro se uklapa u situaciju u kojoj se svi nalazimo i daju nam iskru nade.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije