Maroon 5 na Radiju Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Maroon 5 na Radiju Sarajevo
Ove subote i nedjelje, od 10h ujutro do 21h uvečer, u periodima po 15-20 minuta, na talasima Radija Sarajevo slušamo najveće hitove sastava Maroon 5.

Povod za ovaj vikend je njihov novi album Red Pill Blues, šesto studijsko izdanje koje je zvanično objavljeno 3. novembra 2017. godine. Pop rock, funk, R&B bend iz Los Angelesa je na novom albumu počeo raditi po objavljivanju njegovog prethodnika V (5), a u izradu su uključeni i neki veoma poznati kompozitori, kao što su: Charlie Puth, Diplo, Justin Tranter, Ammar Malik i drugi. Gosti izvođači su SZA, Julia Michaels, LunchMoney Lewis Asap Rocky. Nakon par nezavisnih singlova sa Kendrickom Lamarom i Futureom, u augustu je premijerno predstavljen prvi zvanični singl What Lovers Do sa američkom R&B pjevačicom SZA-om. Od deset pjesama na novom LP-u, još tri su poslužila kao nezvanični ali promotivni singlovi, to su pjesme Wait, Help Me Out (feat Julia Michaels) i Whiskey (feat ASAP Rocky).

Pored pjesama sa novog albuma, ovog vikenda ćemo se prisjetiti svih izdanja, počevši od prvog albuma Songs About Jane (2002), preko It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010), Overexposed (2012), V (2014) pa do nekih živih nastupa koji se mogu naći samo na deluxe izdanjima.

I ovog vikenda uživajte na 90,2 MHz!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije