Mark Ronson feat. Lucky Daye - Too Much

0
Radiosarajevo.ba
Mark Ronson feat. Lucky Daye - Too Much
0 / Mark Ronson
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Mark Daniel Ronson je englesko-američki DJ, kompozitor i producent koji ima jako dobar status u muzičkoj industriji zbog saradnji sa umjetnicima kao što su Duran Duran, Amy Winehouse, Adele, Lady Gaga, Lily Allen, Robbie Williams, Miley Cyrus, Queens of the Stone Age i Bruno Mars.

Ovog super-producenta smo posljednji put slušali prošle godine kada se udružio sa Paulom McCartneyem i Garyem Numanom u pjesmi I Know Time (Is Calling). U međuvremenu se oženio sa Grace Gummer i postao zet Meryl Streep te radio na nekim podcastima.

Tokom 2019. godine Ronson je sarađivao na soundtracku za animirani film Spies In Disguise sa kantautorom iz New Orleansa koji se predstavlja kao Lucky Daye. Rezultat nove saradnje je pjesma Too Much objavljena 13. maja 2022. godine.

[related]https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/zvanicno-sergej-barbarez-novi-selektor-reprezentacije-bih/542257?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije