Kylie Minogue na 90,2 sa novom kompilacijom hitova

Radiosarajevo.ba
Kylie Minogue na 90,2 sa novom kompilacijom hitova
Foto: Getty Images / Kylie Minogue
Step Back in Time: The Definitive Collection je razlog za vikend sa Kylie Minogue

Kylie Minogue je i ove godine u svoju diskografiju upisala još jedno izdanje. Radi se o četvrtoj oficijelnoj kompilaciji njenih hitova pod nazivom "Step Back In Time: The Definitive Collection". Pored odabranih hitova, na ovom nosaču zvuka se nalazi i jedna nova pjesma, a to je "New York City". Pjesma je nastala prilikom pisanja materijala za njen predhodni album "Golden" ali nije završila na istom.  Ova kompilacija je objavljena u različitim formatima kao što su izdanje na dva cd-a, picture disc vinyl i pet limitiranih verzija na audio kasetama.

U toku svoje karijere mijenjala je svoj pop-zvuk i sarađavala sa raznim muzičarima i producentima, a kao njene najprepoznatljivije pjesme izdvojimo Can't Get You Out of My Head iz 2001. (prvo mjesto na top listama u 40 zemalja svijeta), Spinning Around iz 2000., 2 Hearts iz 2007., I Should Be So Lucky iz 1987. , a od vokalnih suradnji istaknimo pjesme Where the Wild Roses Grow (sa Nick Cave and the Bad Seeds) iz 1995. i Kids ( sa Robbie Williamsom ) iz 2000.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije