Joy Anonymous x Sugababes - JOY (Push The Button)

0
Radiosarajevo.ba
Joy Anonymous x Sugababes - JOY (Push The Button)
Facebook / Joy Anonymous

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

RSA Singl premijera vam danas predstavlja duo iz Južnog Londona Joy Anonymous koji se etablirao na muzičkoj sceni tokom COVID-19 pandemije. U novembru 2023. godine su objavili album Cult Classics, a na kraju godine i pjesmu JOY (Push The Button) koja je bila tražen bootleg na nastupima ovog britanskog para. U pitanju je obrada velikog hita Push The Button iz 2005. godine ženskog trija Sugababes koji je nominiran za najbolji britanski singl 2006. godine na dodjeli nagrada poznatim kao Brit Awards. Pjesma također sadržava nove vokale od jedne od članica – Siobhan Donaghy.

U press objavi Joy Anonymous su kazali da nisu planirali objaviti pjesmu sa kojom su se jako zabavili u studiju ali da je podrška publike i pozitivna reakcija Sugarbabes bila ključna za taj korak. S druge strane, djevojke iz benda koji postoji već 26 godina su izjavile da su pjesmu čule mnogo puta tokom ljeta i da su reakcije nevjerovatne. Izrazile su veliko zadovoljstvo što su se udružile za Joy Anonymous i napokon objavile pjesmu kao specijalni poklon za sve nas na kraju 2023. godine.

Prof. dr. Jasmin Ahić: Rusija vodi "specijalni rat", Zapadni Balkan im je posebna meta

Prof. dr. Jasmin Ahić: Rusija vodi "specijalni rat", Zapadni Balkan im je posebna meta

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije