Christine And The Queens - Stayin' Alive ! Chris Version

0
Radiosarajevo.ba
Christine And The Queens - Stayin' Alive ! Chris Version
0 / Christine and the Queens

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Heloise Adelaide Letissier je 35-godišnji francuski kantautor poznat kao Christine And The Queens i Redcar, a ponekad samo pod imenom Chris. Rođen je i odrastao u Nantesu, klavir mu je ljubav od četvrte godine, a inspiraciju za muziku koju objavljuje od 2013. godine, pronašao je u londonskim klubovima tokom studija. Dvadeset novih pjesama je objavljeno u junu prošle godine na četvrtom studijskom albumu Paranoia, Angels, True Love te je tokom godine predstavio četiri singla.

Novo izdanje je singl Stayin' Alive koji je obrada velikog hita sastava Bee Gees iz 1977. godine sa kojim su osvojili i jedan Grammy dvije godine kasnije. Pjesma je stigla na samom kraju 2023. godine uz poruku Christine And The Queens da umjetnost liječi!

Teška saobraćajna nesreća u Mostaru, povrijeđene najmanje dvije osobe

Teška saobraćajna nesreća u Mostaru, povrijeđene najmanje dvije osobe

“Umjetnost nas spaja iznova i iznova.“ – kaže Chris i dodaje – “Umjetnost je iskustvo čovječanstva radosni čamac mašte, ognjište gdje zajedno izmišljamo – djetinjstvo! Napravljena u nekoliko dana, u žurbi sa fantastičnim prijateljima, velikodušnim strancima, stanovnicima prelijepe Venecije, ovo je naš dragi oproštaj od 2023. godine.“

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije