Jessie Ware & Roisin Murphy - Freak Me Now

0
Radiosarajevo.ba
Jessie Ware & Roisin Murphy - Freak Me Now
Facebook / Roisin Murphy i Jessie Ware

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Jessie Ware, muzička zvijezda iz Engleske, u aprilu ove godine objavila je novo izdanje "That! Feels! Good!", koje ju je odvelo još jedan korak bliže disco zvuku, koji je razvijala i na prethodnom izdanju "What's Your Pleasure?". Prema nekima, radi se o najboljem disco izdanju u proteklim decenijama, a album pršti od veselja i plesnih ritmova usmjerenih na samo jedno - zadovoljstvo i ekstazu u svim njenim oblicima.

Pjesma sa tog albuma, Freak Me Now dobila je novo ruho ugošćujući na vokalima još jednu disco zvijezdu nove generacije, Roisin Murphy, koja i sama sprema novi album koji će izaći u septembru. Obje pjevačiče nisu štedile na komplimentima jedna drugoj, govoreći kako se poštuju već duže vrijeme, te kako su uživale u zajedničkom radu na novoj verziji pjesme.

Poslušajte i pogledajte Freak Me Now u dee-liteovskom spotu!

[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/svecana-sjednica-skupstine-ks-priznanja-za-ambasadora-namooru-pejakovica-barlova-hurem/544709?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije