will.i.am & Britney Spears - Mind Your Business

0
Radiosarajevo.ba
will.i.am & Britney Spears - Mind Your Business
Foto: BBC / Britney Spears

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Američki reper, pjevač, kompozitor, glumac i producent, jedan od osnivača i lider sastava Black Eyed Peas, 48-godišnji will.i.am je 17. jula nagovijestio novu pjesmu u saradnji sa starom prijateljicom, nezvaničnom princezom pop-a, 41-godišnjom Britney Spears. Novi singl Mind Your Business je objavljen 21. jula, više od decenije od njihovog velikog zajedničkog hita Scream & Shout.

Neil Jacobson iz Hallwood Media, menadžmenta koji se brine o karijeri will.i.am-a, demantovao je glasine koje se šire na društvenim mrežama da glas u pjesmi ne pripada Britney Spears. Kazao je da je pjesma snimljena prije nekoliko godina ali da je završena tek nedavno, prije tri sedmice.

MUP se oglasio o otmici na Ilidži: Oteli muškarca na kružnom toku, pokušali bježati od policije...

MUP se oglasio o otmici na Ilidži: Oteli muškarca na kružnom toku, pokušali bježati od policije...

“Iako se will.i.am nalazi na evropskoj turneji sa Black Eyed Peas i nije mogao učestvovati na snimanju, njen vokal je snimljen posebno u Los Angelesu uz pomoć producenta Anthonya Prestona“ – kazao je Jacobson.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije