James Bay with the Lumineers & Noah Kahan - Up All Night

0
Radiosarajevo.ba
James Bay with the Lumineers & Noah Kahan - Up All Night
Facebook / James Bay

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

James Bay, 33-godišnji engleski kantautor i gitarista, na muzičkoj sceni ordinira od 2013. godine, a do danas je objavio tri studijska albuma. Naredno LP izdanje je planirano za 20. septembar 2024. godine u izdanju Mercury Records i zvati će se Changes All The Time, a na njemu je radila ekipa u sastavu: Gabe Simon – producent i Brandon Flowers (The Killers), Holly Humberstone, Dan Wilson (Semisonic), Natalie Hemby (The Highwomen) i Kevin Garrett kao kompozitori i tekstopisci. Supotpisani na najavnom singlu Up All Night su američki kantautor Noah Kahan i američki alternativni folk-rock bend The Lumineers.

“Kreiranje ovog albuma je uvod u pravu muzičku slobodu. Uz pomoć saradnika, našao sam snagu da napravim ono što sam uvijek želio i na način na koji to nisam učinio nikada prije. To nije bilo jednostavno, jako sam uzbuđen zbog ovog izdanja“ – kazao je James Bay.  

Oglasila se Delegacija EU: BiH propušta svoju šansu, gubi se veliki novac

Oglasila se Delegacija EU: BiH propušta svoju šansu, gubi se veliki novac

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije