Jack Savoretti & Natalie Imbruglia - Ultime Parole

0
Radiosarajevo.ba
Jack Savoretti & Natalie Imbruglia - Ultime Parole
0 / Jack Savoretti

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Kantautor koji je prethodno radio sa Kylie MinogueBobom DylanomShania TwainSophie Ellis-BextorNile Rodgersom i mnogim drugim, u novoj pjesmi Ultime Parole udružio se sa Nataliom Imbrugliom. Obzirom da se poznaju godinama, Jack Savoretti je kazao da mu je ova pjesma veoma bitna i da je htio da je otpjeva sa nekim ko mu je važan.

“Ne samo da gajim najveću ljubav i poštovanje prema njoj, nego oboje gajimo najveću ljubav i poštovanje prema svemu što je italijansko, najviše radi našeg italijanskog porijekla“ – kazao je Savoretti.

Horor u Britaniji: Čovjek sa mačetom na  stanici u Londonu, veći broj povrijeđenih

Horor u Britaniji: Čovjek sa mačetom na stanici u Londonu, veći broj povrijeđenih

“Bilo je jako zabavno snimati sa Jackom“ – kazala je 49-godišnja Imbruglia i dodala - “Oduševljena sam što me je pozvao da radimo na ovoj prelijepoj pjesmi koja me ponovo povezala sa mojim italijanskim korijenima! Moj otac bi bio jako ponosan.“

Nakon sedam studijskih albuma na engleskom, 40-godišnji Jack Savoretti će objaviti prvi album na italijanskom jeziku 17. maja, a zvati će se Miss Italia. Pored Imbruglie, na nadolazećem LP-u se pojavljuju i Miles KaneCarla MorrisonDelilah Montagu i Zucchero.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije