Georgia - It's Euphoric

0
Radiosarajevo.ba
Georgia - It's Euphoric
Facebook / Georgia

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Georgia Rose Harriet Barnes je engleska producentica, kompozitorica, pjevačica, reperica i bubnjar, profesionalno poznata kao Georgia. Interesantan podatak za one koji prate muzičku scenu je da je Georgia kćerka Neila Barnesa, jednog od osnivača muzičkog projekta Leftfield, koji je bio iznimno popularan tokom 90-ih godina i imao veliki uticaj na evoluciju elektronske muzike.

Georgia, koja ima ugovor sa Domino Records, sprema se objaviti treći studijski album 28. jula 2023. godine, nazvan Euphoric. Producent je Rostam (ClairoHaim, Carly Rae Jepsen), a njegov angažman je počeo tako što se javio u njen DM na društvenim mrežama i ponudio saradnju – nakon što je čuo njenu kolaboraciju sa Mura Masom. Ovo je prvi put da Georgia sarađuje sa drugim producentom, obzirom da je također producentica i da je do sada sve radila sama. Prva pjesma koju su za album napisali zajedno je It's Euphoric, a to je današnji fokus RSA Singl premijere.

Anketa | Čija je najveća odgovornost što građani moraju plaćati proviziju za račune za vodu?

Anketa | Čija je najveća odgovornost što građani moraju plaćati proviziju za račune za vodu?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije