Jason Derulo - It's Your Thing

0
Radiosarajevo.ba
Jason Derulo - It's Your Thing
FOTO: Facebook / Jason Derulo

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

U muzičkom svijetu, obraditi neku kultnu pjesmu je hrabar potez koji zahtijeva veliki talenat i strast. Američki 33-godišnji pjevač, kompozitor, plesač i biznismen Jason Derulo je hrabro prihvatio ovaj izazov  sa svojom izvedbom pjesme It's Your Thing, koja je predstavljena kao prva pjesma sa soundtracka filma Spinning Gold.

Pjesmu originalno izvode The Isley Brothers koji su bili samo jedni od talenata sa izdavačke kuće Casablanca Records, za koju su objavljivali Donna SummerParliamentGladys KnightVillage PeopleBill WithersKISS i drugi. Film govori o jednom od osnivača ove legendarne izdavačke kuće Neilu Bogartu kojeg glumi Jeremy Jordan. U filmu koji izlazi danas (31.03.2023) pojavljuju se još neke poznate ličnosti, kao što su: Wiz Kalifa kao George ClintonLedisi kao Gladys KnightSebastian Maniscalco kao Giorgio MoroderTyla Parx kao Donna Summer, itd.

Ekipa Dubioze Kolektiva pripredila show u zagrebačkom tramvaju: Pogledajte dio atmosfere

Ekipa Dubioze Kolektiva pripredila show u zagrebačkom tramvaju: Pogledajte dio atmosfere

It's Your Thing je singl koji su Isley Brothers objavili 1969. godine, a Jason Derulo, koji u filmu glumi Rona Isleya iz Isley Brothersa, iskombinirao je svoj stil sa bezvremenskim šarmom originala.    

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije