Francis On My Mind - Functional Kind Of Love

0
Radiosarajevo.ba
Francis On My Mind - Functional Kind Of Love
Facebook / Francis On My Mind

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.


Francis On My Mind je umjetničko ime 19-godišnje djevojke iz Rumunije koja objavljuje pop pjesmice od 2019. godine. U 2021. godini je počela internacionalnu avanturu sa singlom Circle of Love koja je imala zapažen učinak kao dio Samsung Music Galaxy kampanje. Pozitivan trend je nastavljen sa pjesmom Swimming Pools koju je remixovao njemački DJ Wankelmunt, a uvrštena je u Amazon Prime serije The Summer I Turned Pretty  i The End.

Novi singl Functional Kind Of Love je nastao u RedBull Studios u Berlinu, a producirali su je kompozitor i producent Nicolas Rebcher (Aurora, Macklemore, Zoe Wess, Nico Santos) i dugogodišnji saradnik Yin Creatif. Pjesma je objavljena 22. jula 2022. godine uz prateći video spot koji možete vidjeti u prilogu.

[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/svijet/njemacki-politicari-srbijanskoj-opoziciji-bojkot-izbora-bio-bi-samo-voda-na-mlin-vladajucih/543234?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije