Doechii feat. SZA - Persuasive

0
Radiosarajevo.ba
Doechii feat. SZA - Persuasive
Radiosarajevo.ba / Doechii

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Vrlo talentovana reperica Jaylah Hickmon, profesionalno poznata kao Doechii, postala je poznata na društvenoj mreži TikTok tokom prošle godine, i u kratkom roku interesantna mnogim izdavačima. Razlog te “viralnosti“ je bila njena pjesma Yucky Blucky Fruitcake sa prvog EP-a Oh the Places You'll Go (2020).

U martu ove godine je objavila prvi singl Persuasive za njen novi muzički dom, a u pitanju je cijenjena izdavačka kuća iz Los Angelesa Top Dawg Entertainment. Četiri mjeseca kasnije (22. juli) predstavila je remix pjesme sa gostujućom repericom koja se potpisuje kao SZA, za koju je nastupala kao podrška tokom prošle godine na njenoj turneji Good Days Fall. Američka kolegica sa iste izdavačke kuće je odlično odradila svoj dio posla, a to potvrđuje i komentar koji je Doechii dala na promociji pjesme kazavši: “Ona je pojela! Ova saradnja je upravo onakva kakva sam zamišljala da će biti“.

Bećirović i Komšić u New Yorku: Pozivamo članice UN-a da zaštite istinu o genocidu u Srebrenici

Bećirović i Komšić u New Yorku: Pozivamo članice UN-a da zaštite istinu o genocidu u Srebrenici

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije